Discovery

Discovery

Discovery Channel. Make Your World Bigger.

Discovery Channel, dé non-fictie mannenzender bij uitstek, is autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen. Wij vieren bijzondere mensen die hun levenswerk maken van ontdekken en het voeden van hun nieuwsgierigheid. Mensen die keer op keer hun grenzen verleggen.

Discovery Channel, dé non-fictie mannenzender bij uitstek, is autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen.Wij vieren bijzondere mensen die hun levenswerk maken van ontdekken en het voeden van hun nieuwsgierigheid. Mensen die keer op keer hun grenzen verleggen. Die onvoorstelbare uitvindingen doen en daarmee levens veranderen en mijlpalen markeren in onze geschiedenis.

Discovery Channel vertelt de verhalen van pioniers. Van hen die doorgaan waar anderen stoppen. Verhalen die ons inspireren en onze verbeelding tot leven brengen. Discovery Channel staat voor ‘Intelligent Entertainment’. Onze programma’s geven onze kijkers nieuwe inzichten en mannen stof tot praten. Iedere dag opnieuw.

Meer weten over het zenderprofiel van Discovery? Download hieronder de factsheet:
Discovery zendersheet 2017

Laatste updates

24Kitchen

BBC First

Comedy Central