>

Adverteren

BrandDeli vertegenwoordigt in Nederland de sterke mediamerken 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, De Persgroep, Discovery, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike, TLC, Twitter, VICE en VICELAND. Middels deze mooie combinatie van merken biedt BrandDeli iets unieks voor iedere doelstelling en elke doelgroep.

Met veertien sterke televisiemerken realiseert BrandDeli een hoog en gericht bereik binnen elke doelgroep. Daarnaast heeft BrandDeli de beschikking over een groot online portfolio met premium videocontent, bestaande uit onder andere de online platformen van de televisiezenders, het influencer platform Mychannels, het social nieuwsplatform Twitter en de verschillende websites van VICE en De Persgroep. Online video kan standalone worden ingezet of juist gecombineerd met TV, met de bijbehorende positieve synergie-effecten. In aanvulling op dit krachtige aanbod van Spot en Online bedenkt en produceert het BrandDeli Partnerships team multimediale campagnes op basis van de doelstellingen van de adverteerder.

Neem voor informatie over adverteren bij BrandDeli of andere vragen contact op via vraag@branddeli.nl of bel/WhatsApp met het volgende nummer: 06 20 21 80 27
Op zoek naar inkoopinformatie? Klik dan hier