>

Brand Partnerships

Brand Partnerships

BrandDeli Partnerships levert tailormade oplossingen in zowel programma als commerciële zendtijd, geheel gericht op het behalen van de doelstellingen van de adverteerder. Ons Brand Partnerships-team beantwoordt iedere briefing met een creatief concept, een effectieve strategie en een onderbouwd media-advies. We hebben goede resultaten en een best-in-class uitvoering dankzij een voordelige en hoogwaardige productie en subliem projectmanagement (na de handtekening krijgt de adverteerder drie nieuwe collega’s: de accountmanager, projectmanager en productiemanager). We denken in de beste oplossingen, ook buiten de platformen van BrandDeli om.

Oplossingen waaronder:

– Storytelling via “Short stories” en bijvoorbeeld “Storyboarding”

– “Sexy” billboardcampagnes door gebruik van nieuwe creatieve mogelijkheden waaronder storyboarding en version boarding, maar ook content sensitive billboards. Het aanbod van BrandDeli is verdeeld in gerichte umfeldpakketten met aanzienlijk campagnebereik rondom bepaalde thema’s en de bereikspakketten op brede doelgroepen, waarmee er veel creatieve mogelijkheden zijn om billboards en breakbumpers in te vullen.

– Ident spots, waarbij jouw commercial op een creatieve manier verweven wordt met de opener van het reclameblok (de ident). De opvallende overgang creëert een hoge attentiewaarde en een aantrekkelijke associatie met de merkindentiteit van één of meer sterke zendermerken van BrandDeli.

– Events die middels multichannel exposure hun bereik vertienvoudigen

– Influencercampagnes die door multichannel-inzet optimaal bereik realiseren

– Merkintegraties van 13 supersterke TV-merken waardoor de merkwaarden van die zenders worden overgedragen op de adverteerder

– In-program oplossingen op onder meer 24Kitchen

Veel gehoord vanuit adverteerders & bureaus:

– “Het projectmanagement van BrandDeli is een ijzersterke machine”

– “Kunnen jullie ook voor internationale campagnes produceren?”

– “Super dat de uitingen ook op onze eigen owned, paid en earned campagnes ingezet kunnen worden!”

– “BrandDeli produceert tegen zeer voordelige tarieven”

 

 

Bekijk hieronder enkele van onze cases!

TV-first strategie AEG succesvol en effectief

BrandDeli’s creatieve productiemogelijkheden

Kidscommunicatie effectief bereiksmiddel