>

Kids

Kids-expert

BrandDeli vertegenwoordigt Nickelodeon, de nummer 1 kidszender van Nederland en sinds 2002 in Nederland te zien. BrandDeli gelooft in de invloed van kids, immers de kinderen van vandaag zijn de consumenten van morgen. Kids gelden ook als de grootste influencers op aankopen binnen het gezin.

BrandDeli helpt adverteerders met het vertalen van merken en producten op positieve wijze richting een campagne op kids. We gelden als kids-expert omdat BrandDeli en Nickelodeon doorlopend onderzoek doen naar (het gedrag) van kinderen. Wat kenmerkt deze doelgroep, waar kun je ze bereiken en op welke manier moet je met ze communiceren? Naast eigen onderzoek, werken we ook veel samen met externe kids-experts zoals Aljan de Boer van TrendsActive of onderzoeksbureau Youngworks.

Mogelijkheden

BrandDeli heeft een geheel eigen kidsteam,waarin zes bevlogen accountmanagers met hun kids-expertise de adverteerder helpt om de beste oplossing te zoeken in het bereiken van deze jonge doelgroep. Wij bieden daarvoor verschillende oplossingen:

  • Reguliere mogelijkheden: zoals TV-spots en billboarding op TV, bannering, pre-rolls, social media campagnes en microsites online en in de app
  • Branded content: zoals de Nick Tip en de Nick Extra, zijn korte programma’s op Nickelodeon waarin een product of dienst op redactionele wijze onder de aandacht wordt gebracht van de kijkers.
  • Branded content op maat: Ook kunnen we meedenken over branded content op maat, zoals het programma Erecode dat we ism de Efteling hebben gemaakt.
  • Productintegratie: Dankzij onze vele lokale shows is het ook mogelijk een product op natuurlijke wijze te integreren in de verhaallijn, in bijvoorbeeld de met een Gouden Stuiver genomineerde De Ludwigs of in Op weg naar Pakjesavond.
  • Short-form content: Ook kunnen we extra content maken in bijvoorbeeld de vorm van vlogs die we delen op onze online en social platformen.
  • Nick play app: We bieden ook verschillende mogelijkheden tot zichtbaarheid in onze succesvolle Nick app.
  • Interactie op social & events: Daarnaast biedt Nickelodon volop interactie met de doelgroep op onze verschillende social media kanalen , zoals Facebook en YouTube en tijdens Nickelodeon-events

Met een groot bereik, een uniek scala aan integratiemogelijkheden en zichtbaarheid op alle platformen biedt Nickelodeon een unieke kans om in het hart van jouw doelgroep aanwezig te zijn. Neem voor informatie over adverteren bij BrandDeli of andere vragen contact op via vraag@branddeli.nl of bel/WhatsApp met het volgende nummer: 06 20 21 80 27. Op zoek naar inkoopinformatie? Klik dan hier