Gezond

Gezond

Eat your heart out

Iedere dag wordt er door onze Deli’s Chef Ray een heerlijke lunch bereid die wij met z’n allen opeten aan een grote eettafel. Naast een fantastische saladebar maakt hij iedere dag een vers (warm) gerecht. Deze gerechten zitten vol met groenten, waardoor een afterdinnerdip wordt voorkomen. Onze Chef zorgt ook voor een dagelijkse smoothie en rijkelijk gevulde fruitschalen. Op deze manier eten wij gezond en blijft iedereen een stuk vitaler.

Af en toe iets lekkers hoort ook bij gezond. Zo staat Ray bekend om zijn befaamde chocolate peanutbutter cookies, inmiddels bijna uitgegroeid tot een waar koekjesmerk, inclusief een unieke Ray’s Cookies koektrommel!

Voor een kleine maandelijkse bijdrage kun je genieten van een heerlijke verse lunch, onbeperkt thee en koffie, vers fruit voor in je water, dagelijks gevulde fruitschalen en natuurlijk fris, bier, wijn en chips op vrijdagmiddag.

Walk & Talk

Wanneer je pretendeert ondernemerschap te willen stimuleren, dien je ook goede ideeën te waarderen. Sinds kort proberen wij 1-op-1 meetings te combineren met ‘een blokje om’. Naast dat het gezond is en fysieke klachten vermindert, hebben wij soms een tekort aan vergaderruimtes. Daarnaast blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat je hersenen na het lopen actiever zijn dan wanneer je blijft zitten.

Een praktische en gezonde oplossing is de Walk & Talk. Een heerlijk frisse neus halen tijdens een rondje om het pand waarbij je de punten van de meeting kunt bespreken. Inmiddels zijn er al diverse ambassadeurs die dit actief toepassen tijdens de 1-op-1’s.